おまかせ料理

Menú degustació Omakase

El xef prepara un menú degustació sorpresa,  Omakase, de cuina japonesa, que combina producte fresc de proximitat i de temporada amb ingredients genuïnament japonesos.

INGREDIENTS

素材

Al Pallars hi ha productes de gran qualitat que el xef incorpora en el seu menú tot combinant-los amb els que són propis de la seva cuina. Sovint s’hi pot trobar peix de riu de Tavascan, peix del Mediterrani, carns ecològiques del Pirineu, verdures fresques de l’hort, formatges artesanals de la comarca, bolets de muntanya, arròs del Delta, però també productes importats del Japó que li permeten mantenir l’essència de la cuina japonesa: algues, katsuobushi, salsa de soja, sake, mirin, vinagre d’arròs i miso, entre d’altres.

menu_2

TEZUKURI

手作り

Tots els plats del menú estan elaborats de forma artesanal i busquen la millor manera de gaudir del sabor natural de cada ingredient mitjançant les diferents tècniques de preparació de la cuina japonesa.

Desconnecta i gaudeix de la cuina japonesa.

Cookies

Utilitzem cookies per millorar l’experiència d’usuari. Si continues utilitzant la nostra web assumim que hi estàs d’acord. Més informació