INGREDIENTS
Al Pallars hi ha productes de gran qualitat que el xef incorpora en el seu menú tot combinant-los amb els que són propis de la seva cuina. Sovint s’hi pot trobar peix de riu de Tavascan, peix del Mediterrani, carns ecològiques del Pirineu, verdures fresques de l’hort, formatges artesanals de la comarca, bolets de muntanya, arròs del Delta, però també productes importats del Japó que li permeten mantenir l’essència de la cuina japonesa: algues, katsuobushi, salsa de soja, sake, mirin, vinagre d’arròs i miso, entre d’altres.
Migdies de dilluns a diumenge.
Només amb reserva. Cal reservar amb un mínim de 24h d’antelació.
Plaça Sant Feliu, 4
25590 Gerri de la Sal
659 446 820
Avís legal i Política de Cookies — ©2021 Wagokoro
Avís legal i Política de Cookies
©2021 Wagokoro
Utilitzem cookies per millorar l’experiència d’usuari. Si continues utilitzant la nostra web assumim que hi estàs d’acord. Més informació